Populære spill høsten 2015


Høsten nærmer seg med stormskritt, og ettersom været blir kaldere, er denne årstiden den perfekte tiden for å spille spill på både PC, Wii og på nett. 2015 har så langt vært et godt spillår med mange kule utgivelser, men heldigvis har vi fortsatt noen godbiter i vente.

Et av de mest etterlengtede spillene i 2015 er No Man’s Sky som etter all sannsynlighet slippes i løpet av senhøsten. Ifølge designeren bak dette spillet, Sean Murray, er No Man’s Sky et forsøk på å formidle følelsen man har som et lite menneske i møte med et gigantisk univers. Spilluniverset i No Man’s Sky er enormt, og sjansene er derfor store for at du ikke kommer til å møte noen av de andre spillerne. Star Wars: Battlefront slippes til PC i desember, og det er vel ingen tvil om at det er mange spill-entusiaster rundt omkring i verden som gleder seg til denne utgivelsen.

Flere spennende spill denne høsten

Rise of the Tomb Raider-spillet kommer nok til å ligge under mange juletrær i år ettersom det slippes for noen plattformer rundt jul, men man må nok vente til våren 2016 hvis man ønsker spillet til PC. Det blir spennende å se hvordan oppfølgeren til forgjengeren Tomb Raider blir, og hva som skjer etter at Lara Crofts opplevelser på Yamatai har blitt dekket over av organisasjonen Trinity. Nå må hun nemlig bevise at hun ikke er gal. The Legend of Zelda til WiiU er et annet spill som mange ser fram til. Dette spillet skal visst ha en helt åpen spillverden uten grenser.